Ainekset 4 henkilölle
4 kpl Digestive-keksiä
8 ohutta siivua kylmäsavulohta
12 ohutta siivua makeaa päärynää (esim. Conference)
8 ohutta siivua savujuustoa (esm. cheddar)
pippurisekoitusta
Ohje:
Leikkaa juustosiivut viistosti lastuiksi ja jaa tasan digestive-kekseille. Laita päälle kolme päärynäsiivua / keksi ja sen päälle kaksi siivua kylmäsavulohta. Ripottele päälle hieman pippurisekoitusta.
Ohje syntyi vähän vahingossa, kun maisteltiin juustoja ja lohta keksien kera. Jossain vaiheessa tuli maistettua päärynää ja lohta peräkkäin ja makuelämys olikin todella yllättävä. Hetimmiten facebookkiin kuvaa ja kommenttia, jossa sitten useampikin sanoi, että olisi ainesta esim. alkupalaksi. No siitä se ajatus sitten lähti. Päivän kehittely ja valmis annos on valmis.
Kylmäsavulohi ja cheddar on itse savustettu Weberin Smoky mountainilla, niistä tulee kyllä omat ohje/vinkkipostauksensa blogiin.
Maukkaita hetkiä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti